söndag 7 mars 2010

Mitt underbara Korsån



Ja då har vi tillbringat en lång helg här i Korsån,åkte upp i Torsdags och nu är det redan Söndag, synd att tiden går så himla fort, har väl ingen större lust att åka hem till vardagen och börja jobba igen.


Har hunnit med många roliga saker under helgen,Torsdag kväll bastade Inga-Lill och jag, drack lite vin och öl, skulle ut och rulla i snön, men vad händer , jo en bil kommer med helljuset på ,rakt emot oss så det var bara att rusa in och gömma sig en stund ,sen blev det en snabbvända i snön, men fy vad kallt det var.


Började Fredag fm med en sparktur till kårtäkts fäbodar med Lillan, Lars & Håkan, gissa om det gick undan utför backarna, det var ju helt perfekt sparkföre.

På kvällen blev det årets första utegrillning, vi var inne hos Inga-lill och åt, sen gick vi över till Håkan och Tina, blev lite vin och öl i trevligt sällskap med Lars , Lillemor,Inga-Lill, Håkan, Tina, Uffe,Lars och Lillemor väntade på Martin(deras son) och Lisa -My, men deras bil hade lagt av i Kungsgården, så dom ordnade någon chaufför som ställde upp med skjuts hit , så det var ju snällt.

På Fredag em kom Patrik, Sandra , Isak, Ebba, Nemo, Linda, Hanna och Klara hit , vi grillade korv, och Inga-Lill hade gjort pinnbrödsdeg som vi grillade , mumsigt värre. grillad banan och varm choklad blev det också.

Kortet är från en sparktur som vi gjorde, Linda fotograferade en massa fina vinterbilder.


Ja i dag är det Söndag, väntar på att Linda och Robin ska komma upp en sväng, vi ska grilla korv och bara njuta av sista dagen på denna ledighet. Nu längtar jag redan till nästa lediga helg , så vi får åka hit igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar